Перголи

Компанията „Пиали 2004“ е специализирана в изработката на разнообразие от първокласни перголи. Системите FLAT, SPLINE, VAULT, които предлагаме, са еталон за естетика, функционалност и здравина. Изработени са от най-добрите материали в сътрудничество с Pergo Style и притежават 3 години гаранция. Артикулите се произвеждат с блекаут винил и алуминиева конструкция. Те са многофункционални и са идеални за покриване на мащабни площи с различно предназначение. Предоставят Ви оптимална сигурност и комфорт, защото са високоустойчиви на силен вятър (до 117 км/ч), дъжд и голямо количество сняг. Проектантите и дизайнерите ни могат да Ви предложат разнообразни варианти с и без осветление, като нашите перголи се задвижват чрез електрически мотор.

Първокласни перголи на изгодни цени

Перголите се захващат към фасадата или на стоманена конструкция, която е допълнително изработена, а здравината им е гарантирана от високоякостни профили, използвани за ребра, странични водачи и колони. Намират чудесно приложение за жилищни, офисни, търговски обекти, заведения, полуоткрити и открити тераси, балкони или веранди. Работим с индивидуални размери и предлагаме иновативни решения за всяка поръчка. Може да избирате цветове, конструкции, с хоризонтален монтаж или под наклон, модели, които ще съвпаднат идеално с цялостната визия на сградата. Нашите перголи са търсеното решение за стилната градина на Вашия ресторант, бар или заведение за бързо хранене. Те са надеждна защита, естетично допълнение и създават прекрасна атмосфера!

Оптимален комфорт и защита

Перголите са високотехнологично решение за всеки, който желае да оползотвори външното пространство и да изгради уютен кът, който може да бъде използван независимо от сезоните и времето навън. Подсилената им конструкция ги прави изключително издръжливи на неблагоприятни атмосферни условия. Те са проектирани да понасят безпроблемно силни пориви на вятър, обилен дъжд и големи количества сняг. Разнообразието от модели, различен дизайн, цветово оформление, конструктивни решения Ви дават пълна свобода да съобразите как искате да изглежда Вашето външно пространство. Моторизираното задвижване Ви осигурява ненадмината функционалност, лесна употреба и смяна на обстановката във всеки един момент, без трудоемко сгъване. Вие решавате и Вашето решение се осъществява в рамките на секунди.

Решение за всички сезони

Висококачественият материал, от който са изработени, гарантирано спира UV лъчите, създава приятна сянка и перфектни условия за работа или отдих. Така градината, терасата, Вашият двор, заведение или офис са снабдени с прохладно пространство през горещите сезони и кът на открито, който същевременно Ви предпазва и от неблагоприятното време през студените сезони. В допълнение по желание можете да затворите пространството от всички страни, така че да създадете условия за използването му дори и в най-лютите дни.

Разнообразни варианти според Вашите нужди

Модерните технологии ни позволяват да Ви предложим и разнообразие от осветление към нашите перголи. От значение за нас са само Вашите желания. Ние можем да Ви дадем гъвкавост и разнообразие от опции, които да се впишат идеално във Вашия замисъл за външното Ви пространство. Избирате сред различни системи, цветови комбинации, конструкции и осветление. Перголите се монтират бързо, не изискват голям времеви ресурс за поставянето им и са най-съвременното решение за създаване на естетични, функционални и защитени пространства. Позволете си да бъдете в крак с най-новите технологии, които Ви позволяват лесно осъществими, но изключително практични и красиви решения за откритите площи. С нашите перголи получавате истински комфорт и елегантност, които ще бъдат оценени от приятелите, служителите, клиентите Ви. Покажете истинската си класа!